Dátum: 2023 szeptember 29. (péntek) | Mihály

hírek

Név szerinti köszönet a csúcsteljesítményért

szakosztály 2013-05-30

Rendkívüli bejelentéssel vette kezdetét a május 30-iki képviselőtestületi ülés az újpesti Városházán: a Kihívás Napjával Újpest elnyerte a legsportosabb város címet, amiért a polgármester külön, név szerint mondott köszönetet a résztvevő intézményeknek, civil szervezeteknek, valamint az Ifjúsági, Sport, Művelődési és Oktatási Osztály valamennyi dolgozójának, az UTE-nak és az Újpest FC-nek.

Wintermantel Zsolt bejelentette: május 22-én Újpesten rekordszámú ember vett részt a Kihívás Napján, és a tavalyi második helyezés után a hetvenezer feletti lélekszámú települések között Újpest végzett az élen. Mindez azt jelenti, hogy nálunk végeztek a legtöbben legalább tizenöt percnyi folyamatos testmozgást. A város azonban nem elégedett meg ennyivel, ugyanis egészen este kilencig programok várták a mozogni vágyókat. 

A Kihívás Napja számos helyszínen, köztük, óvodákban, bölcsődékben, iskolákban, az Aquaworldben, a Halassy Olivér Sportközpontban, valamint a Szusza Ferenc Stadionban is zajlott, utóbbi helyszínen csaknem nyolcszáz gyermek volt kint egyszerre az Újpesti Sportvarázson. 

- A soha nem tapasztalt együttműködésnek meglett az eredménye, Újpest elnyerte a legsportosabb város címet – zárta szavait a polgármester. Ezt követően név szerint szólítva figyelmességgel köszönte meg valamennyi intézménynek és civil szervezetnek, hogy hozzásegítették Újpestet ehhez a megtisztelő címhez. Külön köszönetet mondtak a bölcsődék, az óvodák, iskolák intézményvezetőinek, az UTE-nak, az Újpest FC-nek, az Aquaworldnek, a Halassy Olivér Sportközpontnak, a látványos bemutatókat tartó egyesületeknek, de ugyancsak külön figyelmesség illette Mátésné Pataki Ágnest, a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ Budapest IV. Tankerülete igazgatóját, valamint a Polgármesteri Hivatal Ifjúsági, Sport, Művelődési és Oktatási Osztályának munkatársait.

Forrás: www.ujpest.hu

Képek

Atlétika sportnap az UTE-ben! című gallériából ízelítő

Videó

Sportolj velünk az UTE szakosztályaiban!

UTE az utánpótlásért alapítvány - 1%

Mi az, amivel megőrizheted a gyermekeid egészségét?
Mi az, amivel segítheted olimpikonjaink felkészülését?
Mi az, amivel segítheted kedvenc klubodat?
Mi az, amit igyen adhatsz tavalyról?

UTE az utánpótlásért Adószám: 18165159-1-41